ionsko srebro ULTRA by feniks 50 ml s raspršivačem

 

Namjena: neutralizacija mirisa u prostoru

Rok upotrebe: najmanje 18 mjeseci od datuma proizvodnje uz uvijet čuvanja na sobnoj temperaturi minimalno 1 metar udaljeno od izvora elektromagnetskog zračenja (uređaji pod naponom, mobiteli, utična mjesta i dr.)

Način uporabe: raspršivanjem iz raspršivača više puta za redom i ponavljati po potrebi

Koristiti u izvornom stanju, ne razrjeđivati, miješati ili dodavati

 

 

*********

 

 

Upotreba srebra u razne namjene poznata je stotinama godina.

Vremenom su se te namjene mijenjale, usavršavale, proširivale, ukidale i čak zabranjivale.

Trenutna zakonska regulativa više ne omogućava upotrebu u kozmetičkim, granično kozmetičko-medicinskim proizvodima ili kao dodatak prehrani. Svaki proizvod u slučaju potencijalne opasnosti mora imati oznaku upozorenja piktogramom i tekstom. U slučaju gutanja, u slučaju dodira s kožom, u slučaju dodira sa sluznicom, te uputu što učiniti u tom slučaju. Naši proizvodi nemaju takva upozorenja, istog su sastava i kvalitete već 20 godina.

Ne možemo vam zabraniti da koristite naše proizvode kako želite, čak i ako ih želite koristiti na način kako su se nekada mogli koristiti. 

Šifra modela
510
6.50
Dodaj u košaricu Dodaj u listu želja

Kategorija

ionsko srebro ULTRA by feniks

Sastav

12 PPM aqua ad ini.purificata, Ag .99999

Zapremina

50 ml
5.0 2 Ocjene
Ocijenite
Ocijenite
Otkaži

Ultra, odlično osvježenje za vruće dane. Dezodorans n1.

Ova bočica je uvijek uz mene. I kad idem na posao i kad idem s psima u šetnju. Čak je koristim i na pumpi nakon što natočim u auto kao savrešeno sredstvo za dezinfekciju i uklanjanje mirisa s ruke. Doma još imam jednu veću, ta je obiteljska. S godinama sam navikla svima koji imaju neki problem samo reći - imaš bočicu, našpricaj. I nema za što nije pomogla. Obožavam vaše proizvode!

Podijelite s prijateljima