ionsko srebro ULTRA by feniks 300 ml s razdjelnikom

 

Namjena: neutralizacija mirisa u prostoru

Rok upotrebe: najmanje 18 mjeseci od datuma proizvodnje uz uvijet čuvanja na sobnoj temperaturi minimalno 1 metar udaljeno od izvora elektromagnetskog zračenja (uređaji pod naponom, mobiteli, utična mjesta i dr.)

Način uporabe: dodavanje dozatorom (5-20 ml) u prikladnu posudu (2-4 x), dodavanjem u ultrazvučni difuzor po potrebi

Koristiti u izvornom stanju, ne razrjeđivati, miješati ili dodavati

 

 

*********

 

 

Upotreba srebra u razne namjene poznata je stotinama godina.

Vremenom su se te namjene mijenjale, usavršavale, proširivale, ukidale i čak zabranjivale.

Trenutna zakonska regulativa više ne omogućava upotrebu u kozmetičkim, granično kozmetičko-medicinskim proizvodima ili kao dodatak prehrani. Svaki proizvod u slučaju potencijalne opasnosti mora imati oznaku upozorenja piktogramom i tekstom. U slučaju gutanja, u slučaju dodira s kožom, u slučaju dodira sa sluznicom, te uputu što učiniti u tom slučaju. Naši proizvodi nemaju takva upozorenja, istog su sastava i kvalitete već 20 godina.

Ne možemo vam zabraniti da koristite naše proizvode kako želite, čak i ako ih želite koristiti na način kako su se nekada mogli koristiti. 

Šifra modela
506
13.00
Dodaj u košaricu Dodaj u listu želja

Kategorija

ionsko srebro ULTRA by feniks

Sastav

12 PPM aqua ad ini.purificata, Ag .99999

Zapremina

300 ml
5.0 2 Ocjene
Ocijenite
Ocijenite
Otkaži

Sjećam se još SOS i HELP paketa gdje je bila ova bočica i još neka mala... točno ono što treba za hitne slučajeve.

Jednom mjesečno nadopunjujem zalihu u Tvornici jer svaki član moje obitelji ima svoje male bočice. Upravo je počela sezona komaraca i sin ima izrazite reakcije na ubod. Špricne par puta, utrlja i gotovo. Genijalan proizvod. Kćer svako jutro umjesto vode "opere" lice s par špriceva. Ima najljepši ten u razredu! Sveki ima paradentozu koja je u posljednjih par mjeseci od kad sam je nagovorila da proba u remisiji. A tvrdi i da su se zubi učvrstili. Genijalni proizvodi, topla preporuka.

Podijelite s prijateljima