ionsko srebro by feniks -   prvi su registrirani  proizvodi ionskog srebra u Hrvatskoj

Naši proizvodi -  ionsko srebro by feniks ULTRA, NORMAL, silverSMART i  silverPET – posljedica su više desetljeća učenja, istraživanja, znanja i rada osoba koje se jednako toliko dugo educiraju iz oblasti nekonvencionalnih i konvencionalnih  pristupa

Prvi smo i jedini registrirani proizvođač suspenzije ionskog srebra u Hrvatskoj

 

Naši proizvodi- ionsko srebro by feniks ULTRA, NORMAL, silverSMART i silverPET - rezultat su pola stoljeća učenja,

istraživanja, znanja i rada osoba koje se jednako toliko dugo educiraju i iz ostalih oblasti nekonvencionalni i konvencionalnih pristupa podizanju kvalitete života.

 

Imali smo privilegiju i još imamo - učiti, pratiti istraživanja i surađivati s nekim od najcijenjenihih stručnjaka NHRC-a i NMRC-a, te koristiti njihove metode i tehnologiju.

 

U početku je struka bila podijeljena oko činjenice da li je efikasnije ionsko ili koloidno srebro, te što zaparvo daje djelotvornost, ali i sigurnost u primjeni nekoj suspenziji.

 

Danas je dokazano da su to upravo IONI srebra.

 

Nekoliko je parametara potrebno da bi suspenzija srebra bila zaista vrhunske kvalitete koja zadovoljava njaviše kriterije djelotvornosti i sigurnosti. Osim visoko kvalitetnih sirovina, tu je i sam postupak kojim se dobiva gotovo 100% ionske komponente, a minimalno koloidne. 

 

Kao korisnici  uživali smo beneficije koje donosi upotreba ionskog  srebra  godinama, a onda postali svjesni kolika je potreba za takvim proizvodom ljudima koji nas okružuju.  

 

Danas s ponosom možemo reći da smo vodeći hrvatski proizvođač, prepoznat u Europi i svijetu,  ovih nevjerojatno učinkovitih proizvoda.

 

Nakon svih ovih godina prisustva na tržištu, nebrojeno  zadovoljnih korisnika, zaista zapanjujućih rezultata - drago nam je da smo oduvijek prednost davali kvaliteti, a ne kvantiteti.