ionsko srebro ULTRA by feniks 500 ml s razdjelnikom

 

Namjena: neutralizacija mirisa u prostoru

Rok upotrebe: najmanje 18 mjeseci od datuma proizvodnje uz uvijet čuvanja na sobnoj temperaturi minimalno 1 metar udaljeno od izvora elektromagnetskog zračenja (uređaji pod naponom, mobiteli, utična mjesta i dr.)

Način uporabe: raspršivanjem iz raspršivača više puta za redom i ponavljati po potrebi

Koristiti u izvornom stanju, ne razrjeđivati, miješati ili dodavati

 

 

*********

 

 

Upotreba srebra u razne namjene poznata je stotinama godina.

Vremenom su se te namjene mijenjale, usavršavale, proširivale, ukidale i čak zabranjivale.

Trenutna zakonska regulativa više ne omogućava upotrebu u kozmetičkim, granično kozmetičko-medicinskim proizvodima ili kao dodatak prehrani. Svaki proizvod u slučaju potencijalne opasnosti mora imati oznaku upozorenja piktogramom i tekstom. U slučaju gutanja, u slučaju dodira s kožom, u slučaju dodira sa sluznicom, te uputu što učiniti u tom slučaju. Naši proizvodi nemaju takva upozorenja, istog su sastava i kvalitete već 20 godina.

Ne možemo vam zabraniti da koristite naše proizvode kako želite, čak i ako ih želite koristiti na način kako su se nekada mogli koristiti. 

 

Šifra modela
507
21.00
Dodaj u košaricu Dodaj u listu želja

Kategorija

ionsko srebro ULTRA by feniks

Sastav

12 PPM aqua ad ini.purificata, Ag .99999

Zapremina

500 ml
5.0 2 Ocjene
Ocijenite
Ocijenite
Otkaži

Prvi moj susret s vašim proizvodima je bilo upravo ovo pakiranje, davnih dana u jedno pet dućanu na Knežiji. Pred puno puno godina. dr. Tanja mi ga je preporučila za psa, a onda i za sve nas. I od tada smo vjerni kupci. Kasnije smo malo naručivali preko vašeg web shopa, pa u bio&bio (znamo što je bilo i drago nam je da nisu uspjeli), pa onda u Tvornici. Svi ga koristimo nemilice. I možda će nekome biti nezgodno pročitati, ali ja sam otvorena i sa svojom djecom pa ću i podjeliti - odlično je nakon spolnog odnosa (fino sam to napisala?) za "dezinfekciju" i curama i dečkima. A može i prije ako niste obavili higijenu na vrijeme. Mislim da ovo doslovno nitko nikad nije nigdje pročitao, niti napisao :)

Koristim Vaše ionsko srebro već nekoliko godina i prezadovoljna sam. Imala sam velikih problema sa kroničnom upalom krajnika i sinusa , dosta sam čitala o tome kako da si na prirodan način probam pomoći jer tura antibiotika svaki drugi tjedan više zaista nije imala smisla. Naišla sam na članak o uporabi ionskog srebra koje je korišteno u svrhu tretiranja upala grla i sinusa i odlučila da probam Vaše ionsko srebro ULTRA pa kako bude. Kako sam ga probala tako ga više nisam ni prestala koristiti jer su rezultati više nego odlični. Svi u obitelji ga koristimo - prskamo u nos, grlo, tretiramo posjekotine, prskamo po koži kod pojave osipa jer ublažava svrab, prskamo i kod ujeda insekata. Ionsko srebro ULTRA by feniks- svestran proizvod koji od srca preporučam 😍 !

Podijelite s prijateljima