ionsko srebro NORMAL by feniks 1000 ml s radjelnikom

 

Namjena: neutralizacija mirisa u prostoru

Rok upotrebe: najmanje 18 mjeseci od datuma proizvodnje uz uvijet čuvanja na sobnoj temperaturi minimalno 1 metar udaljeno od izvora elektromagnetskog zračenja (uređaji pod naponom, mobiteli, utična mjesta i dr.)

Način uporabe: dodavanje dozatorom (5-20 ml) u prikladnu posudu (2-4 x), dodavanjem u ultrazvučni difuzor po potrebi

Koristiti u izvornom stanju, ne razrjeđivati, miješati ili dodavati

 

 

*********

 

 

Upotreba srebra u razne namjene poznata je stotinama godina.

Vremenom su se te namjene mijenjale, usavršavale, proširivale, ukidale i čak zabranjivale.

Trenutna zakonska regulativa više ne omogućava upotrebu u kozmetičkim, granično kozmetičko-medicinskim proizvodima ili kao dodatak prehrani. Svaki proizvod u slučaju potencijalne opasnosti mora imati oznaku upozorenja piktogramom i tekstom. U slučaju gutanja, u slučaju dodira s kožom, u slučaju dodira sa sluznicom, te uputu što učiniti u tom slučaju. Naši proizvodi nemaju takva upozorenja, istog su sastava i kvalitete već 20 godina.

Ne možemo vam zabraniti da koristite naše proizvode kako želite, čak i ako ih želite koristiti na način kako su se nekada mogli koristiti. 

Šifra modela
571
23.00
Dodaj u košaricu Dodaj u listu želja

Kategorija

ionsko srebro NORMAL by feniks

Sastav

12 PPM aqua valde purificata, Ag .9999

Zapremina

1000 ml
5.0 1 Ocjene
Ocijenite
Ocijenite
Otkaži

Moj najdraži i jedini proizvod koji imam u kućnoj apoteci. Jedva sam našao mjesto prema parametrima udaljenosti za njega. Koristim nakon brijanja jer mi sve bukne, za tjeme i lice. i za brzinsko osvježenje nakon treninga, Pa čak i kad zaboli zub. Super otkriće za umasirati u bolne mišiće. Max ocjena za max efikasnost.

Podijelite s prijateljima